Na srečo je okulistični pregled Maribor naredil odličen pregled vida

Še dobro, da mi je okulistični pregled Maribor pomagal pri tem, da sem dobila prava korekcijska očala. Že po enem tednu nošenja opažam zelo veliko razliko in me glava skoraj ne boli več. Ampak se moram še navaditi, da nosim očala večino časa, ker mi je tudi to delalo na začetku težave, ampak se tudi to sedaj na srečo izboljšuje.

Imela sem sicer navodila, katerega mi je dal okulistični pregled Maribor, da če v roku tedna dni ne bodo vidne izboljšave pri nošenju in me bo še vedno enako bolela glava ali pa se bom s težavo navajala na očala, naj preidem nazaj. Na srečo mislim, da te ne bo treba narediti, saj se stanje izboljšuje. Res, da ni idealno še, ampak sedaj vsaj vem, da gre v to smer, da bo. Če se pa stanje ne bi spreminjalo, pa seveda ne bi imela druge kakor, da grem ponovno na pregled in naredim popravilo očal. Ker pa je okulistični pregled Maribor naredil pregled pravilno in je vse, tako kot mora biti, me pa ne more prav nič skrbeti za to. Vsaj stanje po tednu dni nošenja očal kaže na to, da je to tako.

Če bi vsaj malce prej razmišljala o tem in bi šla na pregled za očala, kakšen mesec prej verjetno niti ne bi prišlo do glavobola in bi bil ta prehod na očala, mnogo lažji. Opazila sem, da se mi stanje vida slabša  pa se vseeno nisem želela odločiti za to, da bi šla na okulistični pregled Maribor, ker sem se izogibala nošenj očal. Čeprav niti ne vem zakaj, saj vidim, da mi prav lepo pristajajo sedaj, ko jih imam. Le prava sem morala izbrati. Lahko bi pa seveda izbirala okvir, ki bi bil popolnoma napačen in bi lahko moje domneve, da mi očala ne pristajajo, potrjene. Na srečo pa okulistični pregled Maribor tudi zelo dobro svetuje glede izbire očal.