Prečudovit vrt in svetilke s svojo pravljično svetlobo

Sedim na vrtu, ura je že pozno zvečer in večer krasijo vrtne svetilke, ki sem jih namestila ne dolgo nazaj. Vsakič znova se spomnim, kako je ta ideja, ki sem jo realizirala še boljša, kakor je pa delovalo na začetku. Imela sem kristalno jasno vizijo in kreirala sem še boljšo vizijo. Sedaj se pa lahko razvajam v udobni garnituri in ne potrebujem nobenih svečk, ki privabljajo žuželke, saj so svetilke dovolj proč od vrtne garniture.

Prečudovit vrt in svetilke s svojo pravljično svetlobo

Zadnjič sem prav zaspala na vrtni postelji, ker je bilo tako prijetno. V hiši je bolj vroče kakor zunaj, in ko sem se ulegla na vrtno posteljo pod jasnim nebom med svetilke, se mi nikamor več ni mudilo. Tako bi lahko spala vsak večer, ampak potem se tudi zbudim vsako jutro ob petih, ko se začne delati dan, kar pa tudi ni najbolje. Kdaj mi to popolnoma odgovarja, če bi se pa vsak dan zbujala ob taki uri, bi bila pa hitro premalo naspana in bi bila ob dvanajstih že za nikamor. Škoda, ker se ne morem navaditi, da bi že ob devetih hodila spat, ker bi potem bila dovolj naspana. Posledično bi pa zamudila svetilke, ki tako lepo svetijo moj vrt, saj ob devetih še ni tako temno, da bi se dobro videle.

Vsaka stvar ima pluse in minuse in trenutno je več plusov pri tem, da hodim okoli enajstih spat ter vstajam okoli sedme ure zjutraj. Misel na to, da bi to spremenila, je sicer idealna, ampak nisem še pri tem, da bi to realizirala. Sem si skoraj zaželela, da bi bil prej tema, ampak to tako ali tako bo jeseni in pozimi ter tudi začetek pomladi. Takrat se bodo svetilke, videle že mnogo prej, ampak to bo tudi pomenilo, da ne bo tako zgodaj že svetlo, kar pa pomeni, da ne bom imela prave volje za to, da bi vstajala ob petih.