Zatemnjena okna na avtu

Avto pri hiši je danes obvezen in redko katera družina ima en avto, kmalu sta pred hišo parkirana dva avta in vsak od partnerjev vozi svojega in ima svoje želje pri izbiri avta, nekateri izbirajo varčen avto, nekateri zatemnjena okna, drugi velik ali majhen avto. 

Če smo te sreče, da si lahko privoščimo nov avto, pa imamo na razpolago več različnih opcij, tako lahko izbiramo med dodatno opremo, ki naš še kako potegne, saj je avto tako lepši, samo zatemnjena okna na avtu, nam lahko takoj pričara bolj športen videz avta.

Moj mož, ko je kupoval avto, je želel bolj športen in varčen avto, ker je vedno vozil bolj visoke avte, se mu je prav zahotelo nizkega avta in zatemnjena okna. Kako sem bila enkrat presenečena, ko smo se skupaj z sinom peljali na izlet in med vožnjo se mi je sin odpel. Seveda sem mu takoj rekla, naj se priveže in se ni. No, pa smo stali na semaforju in zraven nas je pripeljala policija, jaz pa v paniko, ker otrok ni bil privezan. Moj mož je samo rekel, naj ne paničarim, ker so zatemnjena okna in ga ne vidijo. Nisem mogla verjeti, da so resnično odpeljali in nas niso ustalili. 

Ker sem vseeno bila prepričana, da se skozi okna vidi, ko smo se ustavili, sem rekla sinu naj počaka v avtu, da jaz sedaj to vidim in res se skozi okna ni videlo čisto nič, sin se popolnoma nič ni videl. Kar na smeh mi je šlo. Kako zanimivo, da se skozi zatemnjena okna na avtu človeka res ne vidi. Tako vedno, ko se usedemo v ta avto pomislim na okna in se nasmejim, pa ne zato, da se ne bi privezovali, ampak že sam občutek sproščenosti pred policaji mi je bil všeč, ker kazni niso ravno male.