Zunanji fitnes doma na vrtu

Časi se spreminjajo in vse manj imamo ljudje časa, da bi zraven službe in otrok doživeli še kaj. Tako sem sam prišel v leta, ko pa sem spoznal, da bo potrebno nekaj narediti zase, drugače bo moje zdravje začelo pošteno škripati, umislil sem si zunanji fitnes, ker sem vedel, da če si bom kupil mesečno karto za fitnes ali za karkoli drugega, bom denar vrgel v koš, ker ne bom imel časa hoditi.

Ideja, da naredim zunanji fitnes na svojem vrtu je bila več kot odlična, ker sem tako poskrbel zase in še za vso mojo družino. Moram priznati, da so me sosedje malo čudno gledali, kot da bi se norčevali, po drugi strani pa bili nevoščljivi. Poslušam sem marsikaj, največ pa je bilo besed, zakaj bi mi zunanji fitnes sploh prav prišel, kajti vsi so bili prepričani, da zunanji fitnes nihče ne bo uporabljal. 

Še večjo motivacijo so mi dali, ker so tako razmišljali in govorili, da bom resnično telovadil in zunanji fitnes uporabljal, tako sem komaj čakal, da ga naredim. Še predenj je bil montiran sem preko spleta našel vaje, katere bom potem izvajal, komaj sem čakal, da lahko začnem. Nisem se obremenjeval, če bo še kdo zunanji fitnes uporabljal, seveda pa bi bil vesel, če bi ga tudi otroci. Pa saj veste, kako so otroci v času pubertete, kako razmišljajo in koliko se jim da. 

No, pa je bil končno montiran, še danes se spominjam tistega prvega jutra, ko sem šel telovadit, kot da bi se prerodil, počutil sem se fenomenalno, moje telo mi je bilo hvaležno, lahko sem telovadil v spodnjih hlačah in brez majice, saj me za hišo na vrtu ni nihče videl in po končani telovadbi skočil pod tuš v domačo kopalnico. Kaj bi še lepšega lahko bilo. Nekaj najlepšega je imeti zunanji fitnes doma in poskrbeti za vaše telo.